Esküvői szolgaltatások

Mivel szolgálhatok?

Szolgáltatásaink célja, hogy megkönnyítsük az esküvői készülődést és elképzeléseidnek megfelelő (vagy azt felülmúló) dekorációt készítsünk.

Hiszem azt, hogy az esküvőd olyan egyszeri és megismételhetetlen ünnep, melyre a minimálisan elvárt teljesítmény a tökéletes.

És hogyan is néz ki ez a gyakorlatban? Előzetes megbeszélés után találkozhatunk üzletünkben, vagy elmehetünk a tervezett helyszínre.
Itt áttekintjük az egész esküvőtöket, beszélgetünk ruhákról, sminkről, hajról, programokról, szertartásokról, berendezésről, székekről és asztalokról, vacsoráról, buliról, zenéről, minden apróságról. Tudni kell, hogy a látványt elsősorban nem a dekoráció mennyisége határozza meg,
hanem a részletek szinergiája, az összhang, a harmónia.

Ha nem konkrét tervekkel érkezel, túl sok, netán túl kevés ötleted van a dekorációval kapcsolatosan, az sem baj: katalógusokból és albumainkból ötleteket meríthetsz, és ígérem én sem fogom majd vissza magam!

Ezt követően elképzeléseid és a megbeszéltek alapján elkészítem a dekorációs tervet és ajánlatot. A cél az, hogy a tökéletes dekorációs irányt megtaláljuk és végül életetek e különleges napja azt a hangulatot árassza minden pontjában, amire évek múltán is csillogó szemekkel
emlékeztek majd.

Amilyen témákban számíthatsz ránk