Esküvői referencia

A legjobb az egészben

Célunk az, hogy az esküvőd tökéletes, gyönyörű és egyedi legyen? Igen! És a legjobb az egészben az, hogy ezzel hozzájárulhatunk egy csodálatos nap káprázatos ragyogásához. A legjobb az egészben az, amikor átadom a csokrod és látom a szemedben az örömet és látom, hogy helyére került az utolsó darab, összeállt a puzzle és a kép varázslatos. Hogy érezd, mire gondolok, és osztozz örömömben, szóljanak azok, akiknek igazán számít a véleménye:

Kedves Balázs!
A mai napig óriási hálával gondolok a Kincseskertre, nemcsak azért mert óriási terhet vettetek le a vállamról, hanem mert mindezt tettétek elképesztő szakértelemmel, hozzáértéssel és profizmussal.

Soha nem gondoltam, hogy a virágoknak és a díszítésnek, ekkora mérhetetlenül nagy szerepe van, a tökéletes hangulat kialakításában.
Ezt csak akkor értettem meg, amikor megláttam, hogy milyen tökéletes munkát végeztetek. Kevés ilyen hely lehet a világon, ahol ekkora rugalmassággal és ilyen hihetetlenül nagy türelemmel állnak az emberhez. Köszönöm még egyszer.
Zita

Nem az a menyasszony voltam, aki konkrét tervvel, és elképzeléssel rendelkezett, hagytam magam úszni az árral, és néha rábeszélni arra, amit nem feltétlen szerettem volna, amikor meghallottam, de bíztam Balázsban. Balázs: Milyen virág az amit nem szeretnél a csokrodban és a dekorban?
Zsófi: Rózsát nem szeretnék, mert nagyok a szirmai, meg számomra hagyományosnak tűnik. Balázs: Kis rózsákra gondoltam, vette elő a szerintem extra nagy fotóskönyvét, az eddigi munkáival és rábökött

Akkor már tudtam, hogy igen Balázs a mi emberünk, és, hogy érti amit csinál. Két órán át, csak a dekorációról beszélgettünk, persze az esküvői helyszín még kétesélyes volt, de mind a két helyszínre elmondta a látottak alapján az elképzelést és a színeket. Helyszín kiválasztása után elég hamar küldte a pontos elképzelését, amit átbeszéltünk a hajón, de most pontosan leírta, mit hova gondolt, milyen formában, Nekünk tényleg csak választani kellet. :) Rettentően izgultam, a nagy napon, amikor megérkeztünk a helyszínre, alig vártam, hogy meglássam az éttermi díszítést, amit eddig csak papíron olvastam.

Elállt a szavam, amikor beléptem, az étteremben, és alig vártam, hogy meglássam a szertartás helyszínét a virágkapuval. :) Nagyon boldog voltam azon az estén, és Nagyon szépen köszönöm a segítséget és, hogy megvalósítottad, azt amiről álmodtam, csak éppen nem tudtam pontosan mi is az! :) Tényleg nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a megvalósítást. A gyerekek asztala nagyon bejött, nem csak nekem, még féltékeny is voltam a poharaikra :)
Zsófi

Életünk egyik legszebb napját megalapozták a gyönyörű virágdekorációk a Kincseskert segítségével. Egy rövid megbeszélés után, ahol egyeztettük
a színvilágot, a menyasszonyi csokor és a többi dekoráció esetleges típusát, megkaptuk az árajánlatot, majd a következő teendőnk, csak annyi volt, hogy az esküvő napján elmentünk a ceremóniához szükséges kellékekért, a teremdekoráció pedig már készen várt minket, mire megérkeztünk a násznéppel. Külön pozitív élmény volt, hogy viszonylag rövid idővel az esküvő előtt sikerült megtalálnom a Kincseskertet, mégis minden időre kész lett, és kizárólag friss virágokat használtak. Valamint tapasztalt esküvői dekorációs lévén nagyon sok jó tanácsot kaptam a díszítés terén!
Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy szebbé varázsolták ezt a különleges napot!
Anett