Esküvői galéria

Galéria

A képeket 7 csokorba rendeztük:

Menyasszonyi és esküvői csokrok alatt találhatsz néhány esküvői csokrot, menyasszonyi csokrokat, melyet mostanában készítettünk...
A teremdekorációnál éttermek, kastélyok, szállodák és rendezvénytermek dekorációját, valamint a szertartás és a templom általunk készített díszeit nézegetheted. Az asztaldíszítés mappájában a klasszikus esküvői asztaldíszek mellett egyedi díszeinket, ötleteinket is megnézheted.
A Candy Bar édes mappájában ízelítőt kaphatsz desszertasztalunk kínálatából és arról, mennyire vagány dolog ez. A fény dekoráció képei között klasszikus és modern dekorációs világításokat láthatsz, hogyan teremtenek hangulatot, miként emelik ki a díszítést. Esküvői székek galériájában Chiavari székeink, az amerikai bankett székek és fa szertartás székeink kínálatából csemegézhetsz – hogyan adnak stílust egy-egy helyszínnek. Székhuzatok és asztalterítők képei közé olyanokat igyekeztem válogatni, amin jól látszik kínálatunk, illetve azok variálási lehetőségei.

Találhatsz még egy videós mappát is, amiben olyan esküvők videóit nézheted meg, ahol mi dekoráltunk. Talán ebből is látszik, milyen meghatározó eleme egy esküvőnek és az abból fennmaradó emlékanyagnak a dekorációnk.

Remélem sikerül kedvedre való ötletet merítened belőlük, de ha mégsem, keress meg és én megtalálom a neked valót!