Esküvői dekorációk

Esküvői Dekoráció

Megrendelheted tőlünk a teljes esküvői dekorációd szertartásdíszítéssel, teremdekorációval és asztaldíszekkel együtt, de pusztán egy menyasszonyi csokor elkészítését és szállítását is örömmel vállaljuk.

Ízelítő dekorációs eszközeinkből: Az asztalok dekorációjánál jól használhatók a különféle asztaldísz alapok, kovácsoltvas és üveg asztaldísz állványok valamint az üveg és fém mécsestartók, úszómécses tálak. A kültéri szertartás díszítésénél remek segítséget nyújtanak kovácsoltvas oszlopaink, kovácsolt virágkapu alapok és egyéb fém oszlopaink, állványaink. Ha textil dekoráció, akkor nem maradhat ki a székhuzat - legyen az hagyományos székszoknya vagy spandex huzat. Színben és anyagban hozzá illő asztal kasír, azaz asztal szoknya is rendelkezésre áll, s persze damaszt abrosz, damaszt szalvéta, asztali futó és egyéb éttermi textilek.

A terem díszítése kapcsán merülhetnek fel a dekorációs textilek mellett különféle lampionok, fényfüggönyök és egyéb fénydekorációs megoldások. A modern esküvői dekorációból nem maradhatnak ki a változatos LED dekorációk, LED lámpák és esetleg még a világító bútorok is beleférnek.
A modern fények mellett fontos a klasszikus gyertyafény is: mécseseink, gyertyáink, s az úszómécsesek is egyaránt egyedi gyártásban, tetszőleges színben készülnek.

A látványvilágot erősen meghatározzák a bútorok is. Esküvői székeinket saját készletből tudjuk biztosítani, garantálva ezzel a jó minőséget
és a remek árakat. Chiavari székek a legkülönlegesebb átlátszó mellett antikolt fa, ragyogó fehér, pezsgő metál és mahagóni barna színben állnak rendelkezésre. Az amerikai bankett székek mellett szertartás székeink is örömmel állnak rendelkezésetekre.

Az édes élet és a mézeshetek legvagányabb felvezetője, a vacsora designos lezárása, egy izgalmas és színes desszertasztal, azaz a Candy Bar.
A klasszikus esküvői édességeket is hihetetlenül feldobja egy egységes, koncepció szerinti tálalás, de ennél mehetünk messzebbre is: cukrász partnerünkkel együttműködve, olyan édességeket tervezünk nektek, amik tökéletesen illeszkednek a díszítés szín és hangulat világába.
Számtalan kiegészítővel és tálaló eszközzel rendelkezünk, amivel akár a házi sütik tálalásában is segítségedre lehetünk.

Virágkötő műhelyünk esküvői kínálata menyasszonyok számára: Menyasszonyi csokor, virágos hajdísz, csuklódísz és dobó csokor.
Az uraknak, persze leginkább a vőlegénynek: kitűző. Csokrokat kínálunk még az anyukáknak (szülőköszöntő csokor) illetve a koszorúslányoknak.
A legifjabb hölgyeknek sziromszóró kosarakkal, virágkoszorú fejdíszekkel, virágos gyűrűpárnával készülünk. Örömmel vállaljuk az esküvői járművek felvirágozását (esküvői autódísz, hintó díszítés), a szertartás virágdíszeinek elkészítését és bármilyen más virágos díszt - viráglabdák, virággolyók, virágtálak, asztaldíszek formájában.