Esküvői csapat

Kik vagyunk?

A Kincseskert Dekorációs Csapat nem csupán egy jól hangzó név... Több annál!

Olyan elkötelezett virágkötők - dekoratőrök társasága, akik évek óta együtt dolgoznak az esküvői álmok megvalósításán.
A közös cél és az összehangolt együttműködés teszi lehetővé, hogy egymást erősítve a lehető leghatékonyabban dolgozhassunk és tehessünk minél több esküvőt csodaszéppé.

Az a több száz esküvő, amin volt szerencsém közreműködni, az a temérdek helyszín, ahol már jártam, díszítettem, az az ezernyi esküvői szolgáltató, akit megismerhettem és akikkel együtt dolgoztunk, megadják azt a biztos alapot, amire a Kincseskert Dekorációs Csapatot építem.

Elárulok egy titkot: Vezetőként sokat kerestem a minden igényt kielégítő dekoratőrt, a tökéletes virágkötőt...
Néhány év alatt rá kellett jönnöm, hogy Tökéletes Virágos nem létezik.
De tökéletes Csapat

IGEN!

A Kincseskert Dekorációs Csapat ereje abban rejlik, hogy minden dekorációs és virágkötészeti feladatnak meg van köztünk a specialistája,
így Neked nem kell a legjobb virágkötőt megkeresned, elég a legjobb csapatot: Van ki a kerek menyasszonyi csokrokat köti és van aki a hosszúkást, van aki a szertartások dekorációit készíti és van aki asztaldíszeket... És vagyok én, aki az egészet kezében tartja, akivel megoszthatod gyermekkori álmaid: akár a tervezett királylányos esküvődről, vagy beavathatsz extra, esetleg szokatlan elképzeléseidbe és én kitalálom hogyan lesz ez ott és akkor megvalósítható, harmonikus, lenyűgöző - olyan, amilyennek megálmodtad. Balázs vagyok, a Kincseskert Dekorációs Csapat vezetője,
esküvői dekoratőr.

Ebben a szellemben kínálom Neked már nyolcadik éve Életed legszebb napjára kertünk legszebb virágait, sokéves virágkötészeti és dekorációs tapasztalattal és sok - sok odafigyeléssel!